به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان، عصر یکشنبه پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در جمع دانش آموزان دبیرستان پسرانه معارف اسلامی خرم آباد گفت : حضور در میان جوانان مثل نسیم روح افزای صبح می ماند که بر جسم و جان انسان تاثیر گزار است.
وی با بیان اینکه علم و ایمان دو پایه اصلی برای رسیدن به رشد و کمال است، اظهار کرد : علم در صورتی که با پشتوانه ایمان باشد اقتدار آفرین است، اما اگر علم از ایمان جدا شود تبدیل به همین فجایعی که در جهان مشاهده می کنیم می شود.
امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه دبیرستان معارف اسلامی که نامش همراه با خودش است، گفت : این دبیرستان بر مبانی معرفت اسلامی پایه گذاری شده و باید شناخت عمیق نسبت به احکام ، اخلاق و عقاید اسلامی کسب کرد.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی بیان کرد: رتبه عقاید ، رتبه برتری، نسبت به رتبه افعال است که باید بر پایه آن ها رفتار و اخلاق درست ، تعامل با مردم ، تعامل با خدمتگذاران شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه انسان نسبت به اصول دین باید معرفتی پیدا کند که پاسخگوی شبهات باشد، خاطرنشان کرد: اگر چنین معرفتی شکل گرفت می توان به آن معرفتی اسلامی گفت. در دبیرستان معارف اسلامی باید این معرفت شکل بگیرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان اضافه کرد : وقتی محبت در معرفت بیشتر شود، به دنبال آن ترک محرمات و انجام واجبات شکل می گیرد، انسان باید مراقبت کند که درونش آلوده به بدی ها نشود زیرا نتیجه اش مانع از رسیدن به معرفت می شود.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی اضافه کرد: ما وقتی صلوات میفرستیم ، به این معناست که ما تحت ولایت الهی و تحت حاکمیت خدا و رسولش هستیم، آن هایی که در طرف دیگر هستند تحت ولایت شیطان می باشندـ
وی تصریح کرد : امام عصر «عج الله تعالی فرجه الشریف» حضور دارد ولی ظاهر نیست ، کسی که ظاهر است ، نائب برحق ایشان می باشد که پیروی از وی واجب است، انجام واجبات بدون تقلید ، مانند خود درمانی است که در نهایت منجر به آسیب رساندن به خود می باشد، برای انجام دادن هر فعل باید به متخصص خود مراجعه کرد پس در واقع ، انسان باید در علوم اسلامی و احکام اسلامی نیز از متخصص خود پیروی کند.
امام جمعه خرم آباد با بیان اینکه علم و ایمان دو بال برای رشد است، گفت : امام صادق(ع)می فرمایند: اگر یک نفر به وسیله شما هدایت شود ، این بهتر از هر آنچه آفتاب برآن می تابد است، اگر کسی بوسیله شخصی دیگر هدایت شد ، سرمایه ای است که تا روزی که قیامت همراه وی می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی ادامه داد: در مقابل اساتید و معلمین تواضع و فروتنی نشان دهید و قدر و منزلت آن ها را بدانید ، زیرا هر کسی در مقابل معلم و پدر و مادر خویش ، ادب نداشته باشد عاقبت بخیری شامل حال او نمی شود.
وی در پایان بیان کرد : نسل جوان، نسل بصیر و آگاه باید بداند که جنگ امروز جنگ تبلیغاتی است که با آگاهی ، این جنگ را پشت سر خواهیم گذاشت.











نظر شما